textiel
personalisatie

PROMOTIONEEL TEXTIEL EN GADGETS

Wij verdelen volgende merken en kunnen deze bedrukken volledig naar uw wenst en in de gewenste hoeveelheden.

B&C

T-shirts, sweaters, jacks voor alle publicitaire doeleinden. Volledig gamma : www.bc-collection.eu​

KUSTOM KIT

T-shirts, sweaters voor alle publicitaire doeleinden alsook voor op het werk. Volledig gamma: www.kustomkit.com

PRINTER ACTIVE WEAR

De Printer Active Wear collectie leent zich uitstekend voor grote hoeveelheden promotiekleding, zonder toegevingen op het gebied van kwaliteit en met een gunstig prijskaartje.

JAMES HARVEST

De James Harvest Sportswear collectie is gebaseerd op de Amerikaanse ‘college’- en vrijetijdskledij. Bij elk ontwerp ging een intensieve ontwikkelingsfase vooraf. Elk kledingstuk wordt gekenmerkt door het gebruik van de beste materialen en accessoires die de markt te bieden heeft.De ontwerpen volgen steeds de huidige modetrends waarbij veel aandacht wordt besteed aan afwerking en details. Dit resulteert in een collectie van hoogwaardige, functionele, stijlvolle en hedendaagse bedrijfs-en promotiekledij. Goedgeklede medewerkers zijn het uithangbord van een bedrijf en zijn een essentieel onderdeel van de marktcommunicatie.

HELLY HANSEN

Helly Hansen is een Noorse producent van textiel en uitrusting voor sport en werk op de oceaan en in de bergen, of eender waar. Steeds topkwaliteit!

REGATTA GREAT OUTDOORS

Regatta = innovatie. Dit in 1981 opgerichte Britse bedrijf denkt tijdens de ontwikkeling van hun outdoor kleding altijd aan de belangrijkste outdoor behoeftes. En hun ervaring weerspiegelt zich in de kwaliteit van hun producten. Ethisch correcte handel en eerlijke prijzen zijn hiernaast de andere pilaren waarop de filosofie van Regatta is gebouwd.